Pillangó strasszkészlet

A csomag tartalma:

1 db strasszoló csipesz
1 db mintasablon (15×6 cm méretben)
3 féle strasszkő a mintához szükséges mennyiségben (külön – külön csomagolva)
1 db transzferfólia
1 db sütőpapír a felvasaláshoz

A strasszok mellett szines, csillogó glittert is tartalmazó csomag. A glitterből már mintára vágra adjuk a lepke szárnyait. Felvasalásnál javasoljuk, hogy először a glittert vasalják fel a pólóra, ezután a kirakott strasszmintát . Utántöltővel rózsaszínből és csillogó kristályokból is elkészíthető.

6990Ft

Vásárlói vélemények

Biztonságos online fizetés

Mindent megtettünk annak érdekében, hogy fizetéskor is teljes biztonságban tudhasd adataidat.

Gyors kiszállítás

Mindössze 2-3 munkanap választ el az élménytől, ha most leadod rendelésed. A szállítási díj csak 890 Ft.

Minőségi garancia

14 napon belül kérdés nélkül visszavesszük a csomagot, ha nem lennél elégedett a vásárlásoddal.

Mit nyújt a Neked Strassy Élménykészlet?

Miért érdemes induló készleteinket választanod?

Videó a minta elkészítéséről

Videó a minta felvasalásáról a ruhára

Szeretnél többet tudni a strassy használatáról?

Kattints, és nézd meg, hogyan kell használni a Strassy Élménykészleteket

Gyakran Ismételt Kérdések

A strasszok minőségi kristályok, melyek hátoldalán hőre olvadó ragasztó található. Ennek köszönhetően további ragasztó nélkül, egy háztartási vasaló segítségével felvasalható a minta a pólóra.

Ez a speciális csipesz vízszintes talppal rendelkezik, így a kövek megfogása egyszerűbb, és biztosabb, így a kövek nem fognak elpattanni.

A dekorpáka a csipeszt és a vasalót helyettesíti egyben. A pákával a köveket egyesével lehet a kívánt felületre felvinni, és a felvitelkor felolvasztja a köveken lévő ragasztót. Haladóbb strasszoló technika, amelyet azoknak ajánlunk, akik már tapasztalattal rendelkeznek a strasszal való díszítésben.

A csomagjainkban lévő eszközök használatát rövid időn belül el fogod sajátítani. Ha először próbálod ki a Strassy Élményt, akkor javasoljuk, hogy az egyszerűbb minták közül válassz. Biztosak vagyunk abban, hogy a kezdeti sikerélmény a nagyobb kihívást jelentő összetettebb mintákhoz is meg fogja hozni a kedvetek.

A készleteket 5 éves kortól ajánljuk, természetesen szülői felügyelettel. Léteznek a kínálatban egyszerűbb minták, amelyek elkészítése a kisebb lurkóknak is megadja a sikerélményt. Vannak egészen bonyolult mintáink is, azért, hogy a szülő se unatkozzon.

Ajánlatunkban találhatsz utántöltőket is a mintákhoz. Ezekkel az utántöltőkkel a korábban megvásárolt mintát  tudod újra és újra elkészíteni, akár eltérő színekben is.

Rendelésed futárszolgálat fogja kézbesíteni, 2-3 munkanapon belül. A kiszállítás napján a futárszolgálat fog értesíteni a várható időpontról.

Választhatod a biztonságos online fizetést bankkártyáddal. Oldalunkon nem tároljuk bankkártya adataid. 

Fizethetsz utánvéttel is a futárnak, vagy választhatod az előre utalást.

Megrendelésed véglegesítése előtt tudsz majd választani ezek közül a lehetőségek közül.

Természetesen, mint minden online vásárolt termék esetén nálunk is meg van a lehetőséged, hogy elállj a vásárlástól, ha nem vagy elégedett. 14 napod van arra, hogy ezzel a lehetőséggel élj. Kérünk, hogy mielőtt visszaküldenéd a csomagot, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, hogy tudjunk egyeztetni!

A csomag visszaküldésének díja a vásárlót terheli. A termék vételárát visszautaljuk. Ennek feltétele, hogy a csomag hiánytalanul érkezzen vissza hozzánk, eredeti csomagolásában. Kérünk, hogy visszaküldés előtt mindenképp írj nekünk!