Páros Flamingó strasszkészlet

A csomag tartalma:

1 db strasszoló csipesz 2 db speciális strasszozópálcika
2 db mintasablon
Vegyes színű strasszkő a mintához szükséges mennyiségben és méretekben
2 db transzferfólia
1 db sütőpapír a felvasaláshoz

Egy minta két különböző méretben. A minták külön sablonon találhatók, így együtt is elkészíthetitek őket. A két minta között az a különbség, hogy a felhasznált strasszok mérete kisebb, illetve nagyobb, ezáltal ugyanazt a mintát kétféleléppen tudjátok elkészíteni. A kicsi kezekbe inkább a nagyobb mintát ajánljuk, mert a kicsi kezek könnyebben boldogulnak a nagyobb strasszokat. A csomag annyi strasszkövet tartalmaz, melyből elkészíthető 1 db nagy Flamingó és 2 db kis Flamingó. Éljétek át együtt az közös alkotás élményét, majd öltözzetek össze!

13490Ft

Vásárlói vélemények

Biztonságos online fizetés

Mindent megtettünk annak érdekében, hogy fizetéskor is teljes biztonságban tudhasd adataidat.

Gyors kiszállítás

Mindössze 2-3 munkanap választ el az élménytől, ha most leadod rendelésed. A szállítási díj csak 890 Ft.

Minőségi garancia

14 napon belül kérdés nélkül visszavesszük a csomagot, ha nem lennél elégedett a vásárlásoddal.

Mit nyújt a Neked Strassy Élménykészlet?

Miért érdemes páros csomagjainkat választanod?

Videó a minta elkészítéséről

Videó a minta felvasalásáról a ruhára

Szeretnél többet tudni a strassy használatáról?

Kattints, és nézd meg, hogyan kell használni a Strassy Élménykészleteket

Gyakran Ismételt Kérdések

A strasszok minőségi kristályok, melyek hátoldalán hőre olvadó ragasztó található. Ennek köszönhetően további ragasztó nélkül, egy háztartási vasaló segítségével felvasalható a minta a pólóra.

Ez a speciális csipesz vízszintes talppal rendelkezik, így a kövek megfogása egyszerűbb, és biztosabb, így a kövek nem fognak elpattanni.

A dekorpáka a csipeszt és a vasalót helyettesíti egyben. A pákával a köveket egyesével lehet a kívánt felületre felvinni, és a felvitelkor felolvasztja a köveken lévő ragasztót. Haladóbb strasszoló technika, amelyet azoknak ajánlunk, akik már tapasztalattal rendelkeznek a strasszal való díszítésben.

A csomagjainkban lévő eszközök használatát rövid időn belül el fogod sajátítani. Ha először próbálod ki a Strassy Élményt, akkor javasoljuk, hogy az egyszerűbb minták közül válassz. Biztosak vagyunk abban, hogy a kezdeti sikerélmény a nagyobb kihívást jelentő összetettebb mintákhoz is meg fogja hozni a kedvetek.

A készleteket 5 éves kortól ajánljuk, természetesen szülői felügyelettel. Léteznek a kínálatban egyszerűbb minták, amelyek elkészítése a kisebb lurkóknak is megadja a sikerélményt. Vannak egészen bonyolult mintáink is, azért, hogy a szülő se unatkozzon.

Ajánlatunkban találhatsz utántöltőket is a mintákhoz. Ezekkel az utántöltőkkel a korábban megvásárolt mintát  tudod újra és újra elkészíteni, akár eltérő színekben is.

Rendelésed futárszolgálat fogja kézbesíteni, 2-3 munkanapon belül. A kiszállítás napján a futárszolgálat fog értesíteni a várható időpontról.

Választhatod a biztonságos online fizetést bankkártyáddal. Oldalunkon nem tároljuk bankkártya adataid. 

Fizethetsz utánvéttel is a futárnak, vagy választhatod az előre utalást.

Megrendelésed véglegesítése előtt tudsz majd választani ezek közül a lehetőségek közül.

Természetesen, mint minden online vásárolt termék esetén nálunk is meg van a lehetőséged, hogy elállj a vásárlástól, ha nem vagy elégedett. 14 napod van arra, hogy ezzel a lehetőséggel élj. Kérünk, hogy mielőtt visszaküldenéd a csomagot, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, hogy tudjunk egyeztetni!

A csomag visszaküldésének díja a vásárlót terheli. A termék vételárát visszautaljuk. Ennek feltétele, hogy a csomag hiánytalanul érkezzen vissza hozzánk, eredeti csomagolásában. Kérünk, hogy visszaküldés előtt mindenképp írj nekünk!