Amethist strasszkészlet

A csomag tartalma:

1 db strasszoló csipesz
1 db mintasablon (12×8 cm méretben)
4 féle strasszkő a mintához szükséges mennyiségben (külön – külön csomagolva)
1 db transzferfólia
1 db sütőpapír a felvasaláshoz

Nonfiguratív , sokféleképpen felhasználható jól kombinálható minta. Többféle színben kapható hozzá utántöltő csomag, egyes részei önállóan is értelmezhetőek.

6990Ft

Vásárlói vélemények

Biztonságos online fizetés

Mindent megtettünk annak érdekében, hogy fizetéskor is teljes biztonságban tudhasd adataidat.

Gyors kiszállítás

Mindössze 2-3 munkanap választ el az élménytől, ha most leadod rendelésed. A szállítási díj csak 890 Ft.

Minőségi garancia

14 napon belül kérdés nélkül visszavesszük a csomagot, ha nem lennél elégedett a vásárlásoddal.

Mit nyújt a Neked Strassy Élménykészlet?

Miért érdemes induló készleteinket választanod?

Videó a minta elkészítéséről

Videó a minta felvasalásáról a ruhára

Szeretnél többet tudni a strassy használatáról?

Kattints, és nézd meg, hogyan kell használni a Strassy Élménykészleteket

Gyakran Ismételt Kérdések

A strasszok minőségi kristályok, melyek hátoldalán hőre olvadó ragasztó található. Ennek köszönhetően további ragasztó nélkül, egy háztartási vasaló segítségével felvasalható a minta a pólóra.

Ez a speciális csipesz vízszintes talppal rendelkezik, így a kövek megfogása egyszerűbb, és biztosabb, így a kövek nem fognak elpattanni.

A dekorpáka a csipeszt és a vasalót helyettesíti egyben. A pákával a köveket egyesével lehet a kívánt felületre felvinni, és a felvitelkor felolvasztja a köveken lévő ragasztót. Haladóbb strasszoló technika, amelyet azoknak ajánlunk, akik már tapasztalattal rendelkeznek a strasszal való díszítésben.

A csomagjainkban lévő eszközök használatát rövid időn belül el fogod sajátítani. Ha először próbálod ki a Strassy Élményt, akkor javasoljuk, hogy az egyszerűbb minták közül válassz. Biztosak vagyunk abban, hogy a kezdeti sikerélmény a nagyobb kihívást jelentő összetettebb mintákhoz is meg fogja hozni a kedvetek.

A készleteket 5 éves kortól ajánljuk, természetesen szülői felügyelettel. Léteznek a kínálatban egyszerűbb minták, amelyek elkészítése a kisebb lurkóknak is megadja a sikerélményt. Vannak egészen bonyolult mintáink is, azért, hogy a szülő se unatkozzon.

Ajánlatunkban találhatsz utántöltőket is a mintákhoz. Ezekkel az utántöltőkkel a korábban megvásárolt mintát  tudod újra és újra elkészíteni, akár eltérő színekben is.

Rendelésed futárszolgálat fogja kézbesíteni, 2-3 munkanapon belül. A kiszállítás napján a futárszolgálat fog értesíteni a várható időpontról.

Választhatod a biztonságos online fizetést bankkártyáddal. Oldalunkon nem tároljuk bankkártya adataid. 

Fizethetsz utánvéttel is a futárnak, vagy választhatod az előre utalást.

Megrendelésed véglegesítése előtt tudsz majd választani ezek közül a lehetőségek közül.

Természetesen, mint minden online vásárolt termék esetén nálunk is meg van a lehetőséged, hogy elállj a vásárlástól, ha nem vagy elégedett. 14 napod van arra, hogy ezzel a lehetőséggel élj. Kérünk, hogy mielőtt visszaküldenéd a csomagot, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, hogy tudjunk egyeztetni!

A csomag visszaküldésének díja a vásárlót terheli. A termék vételárát visszautaljuk. Ennek feltétele, hogy a csomag hiánytalanul érkezzen vissza hozzánk, eredeti csomagolásában. Kérünk, hogy visszaküldés előtt mindenképp írj nekünk!