Ajándékozz Strassy Élményt

Kreativitás, és divatos megjelenés egy csomagban

Mi az a Strassy Élménystrassz készlet?

A Strassy csomagjaival egy általad választott mintasablon alapján elkészíthető egy strasszköves dísz, amit utána pár perc alatt fel lehet vasalni egy kiválasztott ruhadarabra.

A csomagokban minden benne van, ami ehhez kell:

Használati útmutató mellett videókat is találsz az oldalunkon a használatról, felvasalásról.

Kép erről: Strassy Virág csomag tartalma
Komponálj - virág ruhán 2

Ki örülhet egy ilyen ajándékcsomagnak?

Ha ismersz olyat, aki szívesen kapcsolódik ki kézműves tevékenységgel, és emellett szívesen viselne egy csillogó díszt a ruháján, akkor megtaláltad számára a tökéletes ajándékot.

A dísz elkészítése 2 óra elfoglaltság, míg a felvasalás csupán néhány perc, így a végeredmény hamar előáll. Az irigykedő pillantások pedig garantáltak. 😉

Gyermekeknek önállóan 10 éves kortól ajánljuk, de szülői segítséggel kisebbek is élvezni fogják.

A kiváló minőségű strasszköveknek köszönhetően a minta évek múltán is hibátlanul díszíti a kiválasztott ruhát, és a mosás sem tesz kárt benne.

Mennyibe kerülnek a Strassy Élménystrassz készletei?

Kép erről: Strassy KOLIBRI NAGY utantolto.jpg másolata

Cápa készletek

Cápa csomagjaink 6990 Ft-ba kerülnek, és mindet tartalmaznak ami a teljes Strassy Élményhez kell. Minden mintánkhoz megtalálhatóak Színezd újra néven utántöltő csomagok is, hogy újra el lehessen készíteni a mintát.

Kép erről: Komponálj virág layout

Komponálj készletek

Komponálj csomagjaink 9990 Ft-ért annyiban különlegesek, hogy egy központi minta mellett speciális alakú strasszokat is tartalmaznak, így a kreativitásnak nagyobb teret adva, akár egy felső teljes eleje kidíszíthető.

Érdekelnek a kedvezményes ajánlataink?

Ha máris eszedbe jutott valaki, akinek örömet tudnál szerezni egy ilyen ajándékkal, de most nincs alkalom amire átadhatnád, akkor add meg az email címed, hogy könnyebben kapcsolatban maradhass a Strassy-val.

Ha feliratkozol, küldünk neked egy kupont, amivel első rendelésed kiszállítása ingyenes lesz, így az aktuális szállítási díj mellett ez 890 Ft megtakarítást jelent neked.

Ezen kívül néhány levélben szeretnénk bemutatni az elérhető mintáinkat, hogy megkönnyítsük a választásod.

Tapasztalatból tudjuk, hogy nagy örömet tudnak okozni Élménystrassz készleteink. Reméljük hamarosan te is átélheted az ajándékozás pozitív érzését.

Kép erről: Ajandek Capa melle 2

* minden Mini csomag 1 db mintát tartalmaz. 

Ha az alkalom is meg van, vagy már előre gondolkodsz a Karácsony miatt, akkor pedig nézd meg mintáinkat, és add le a rendelésed még ma.

Ha most rendeled meg valamelyik készletünket, akkor egy Mini csomagot adunk neked ajándékba 1690 Ft értékben.

A Mini csomagot külön is át tudod adni, így ez lehet a főpróba. Tudd meg így, hogy a nagyobb ajándékkal mekkora lesz a sikered.